Billige træpiller

Billige træpiller

Leder du efter billige træpiller er du kommet til det helt rette sted, da du her på siden finder tilbud på billige træpiller, fra de bedste danske, svenske og tyske producenter.

Ved at købe dine træpiller fra danske, svenske eller tyske producenter, sikrer du dig at du får træpiller i højeste kvalitet. Det er nemlig producenter af træpiller fra disse tre lande, der er bredt anerkendt for at være de bedste producenter af træpiller på markedet.

Så ikke nok med at du finder tilbud på billige træpiller her på siden, du vil samtidig også få dine træpiller i højeste kvalitet. Derudover finder du en masse brugbar information om træpiller, som du kan udnytte til at få endnu mere ud af dine træpiller.

Når du skal købe træpiller har du mulighed for at købe træpiller i både 6 og 8 mm. Derfor finder du tilbud på både 6 og 8 mm. træpiller her på siden. Hvilken størrelsen du skal vælge afhænger af, hvordan du bruger dine træpiller. Se mere om dette længere nede på siden.

Billige træpiller 6 mm

I det følgende finder du tilbud på billige træpiller på 6 mm. fra Greenwood, Heatlets, German Pellets og Stora Enso, der er blandt de bedste producenter af træpiller på markedet.

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood6 mm896 kg4.592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard6 mm900 kg3.849 kr.4,27 kr.Køb
Heatlets Premium6 mm900 kg3.895 kr.4,32 kr.Køb
German Pellets6 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb
Stora Enso6 mm832 kg2171 kr.2,61 kr.Køb

Billige træpiller 8 mm

I det følgende finder du tilbud på billige træpiller på 8 mm. fra Greenwood, Heatlets og German Pellets, der er blandt de bedste producenter af træpiller på markedet.

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood8 mm896 kg4592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard8 mm900 kg3.498 kr.3,88 kr.Køb
Heatlets Premium8 mm900 kg3.546 kr.3,94 kr.Køb
German Pellets8 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb

Valget mellem 6 og 8 mm træpiller

Selvom der ikke er den store forskel på 6 og 8 mm. træpiller, er der dog alligevel god grund til, at du ligger lidt tanke i hvilken størrelse du skal købe. Du får nemlig det bedste ud af dine træpiller, hvis du vælger den helt rette størrelse.

Om du skal vælge 6 eller 8 mm. træpiller afhænger af, hvorvidt du benytter dig af en pillebrændeovn eller et pillefyr. Til en pillebrændeovn anbefaler vi altid 6 mm træpiller. Det skyldes at pillebrændeovne er mindre, og at de mindre træpiller på 6 mm. derfor er bedre egnet.

Til et pillefyr kan du også med fordel bruge 6 mm. træpiller, men jo større dit pillefyr er, jo mere fordel kan du få ud af de større 8 mm. træpiller. Du bør undersøge hos producenten af dit pillefyr, hvilken størrelse træpiller de anbefaler.

Billige træpiller i høj kvalitet

Du bør altid købe dine træpiller i så høj en kvalitet som muligt. Træpiller af lavere kvalitet brænder dårligere, og afgiver dermed mindre varme. Samtidig vil de brænde i kortere tid, hvilket vil øge dit forbrug af træpiller.

Dertil vil træpiller af lavere kvalitet ofte indeholde tilsatte bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, der gør forbrændingen af træpillerne mere forurenende, og giver samtidig et dårligere indeklima.

Det kan ganske enkelt ikke betale sig at købe træpiller i lavere kvalitet, da den mindre varme og kortere brændetid, i sidste ende vil koste dig mere, sammenlignet med træpiller i højere kvalitet.

Træpiller af højere kvalitet vil være dyrere i prisen, men vil på sigt være alle pengene værd, da træpiller i højere kvalitet er det mest økonomiske valg. Samtidig undgår du den øgede forurening og dårligere indeklima.

De tilbud på billige træpiller du finder her på siden, skal ikke forveksles med træpiller i af lavere kvalitet. Tværtimod er træpillerne du finder her på siden, nogle af markedets absolut bedste træpiller, samtidig med at de er meget billige træpiller.

Sådan tjekker du kvaliteten på dine træpiller:

  • Renhed – jo renere indholdet af træ er i dine træpiller, jo højere kvalitet kommer træpillen med. Er der således ikke tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, vil træpillerne have en meget bedre og renere forbrænding.
  • Vandindhold – vandindholdet i dine træpiller er afgørende for, hvor godt dine træpiller vil brænde. Som regel vil vandindholdet være på mellem 6-10%, men det anbefales at du holder dig til et vandindhold på 8% og ned.
  • Askeindhold – askeindholdet er ligesom vandindholdet afgørende for, hvor dine træpiller vil brænde. Askeindholdet bør ikke være over 0,5%, og jo lavere en procent du kan få på dit askeindhold, jo bedre kvalitet er dine træpiller i.
  • Brændværdi – brændværdien fortæller noget om hvor meget varme der genereres, når du fyrer med dine træpiller. Jo højere brændværdien er på dine træpiller, jo mere varme vil du få per kilo. En højere brændværdi er dermed for mange et vigtigt parameter, når det skal afgøres hvor god en træpille er.

Du får mest ud af dine træpiller med et pillefyr

For at få mest ud af dine træpiller anbefaler vi et pillefyr, der giver mulighed for opvarmning af hele dit hus. Med en pillebrændeovn vil du være begrænset af, at pillebrændeovnen ikke vil kunne opvarme nær så mange m2.

Dertil vil en pillebrændeovn kun afgive varme til huset, og ikke til det varme vand, i modsætning til et pillefyr, der både afgiver varme til huset, samtidig med at varme vandet op.

Den helt store fordel ved et pillefyr er muligheden for at spare mange penge på den varme du bruger, hvilket ikke mindst vil være tilfældet, hvis du i forvejen bruger et olie- eller gasfyr. Udskifter du dit olie- eller gasfyr med et pillefyr, vil du kunne spare helt op mod 50-60% på dine årlige udgifter til varme i dit hus.

Forbrænding af træpiller i et pillefyr er derudover meget mere miljøvenligt, når der sammenlignes med olie og gas. Du opnår således både store besparelser på dine udgifter til varme, samtidig med at du afsætter et meget mindre klimaaftryk.

Se mere om pillefyr.

Tilbud på billige træpiller

I det følgende finder du tilbud på billige træpiller på 6 og 8 mm. træpiller fra Greenwood, Heatlets, German Pellets og Stora Enso, der er blandt de bedste producenter af træpiller på markedet.

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood6 mm896 kg4.5925,12 kr.Køb
Heatlets Standard6 mm900 kg3.849 kr.4,27 kr.Køb
Heatlets Premium6 mm900 kg3.895 kr.4,32 kr.Køb
German Pellets6 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb
Stora Enso6 mm832 kg4592 kr.5,12 kr.Køb
Greenwood8 mm896 kg3.199 kr.3,57 kr.Køb
Heatlets Standard8 mm900 kg3.498 kr.3,88 kr.Køb
Heatlets Premium8 mm900 kg3.546 kr.3,94 kr.Køb
German Pellets8 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb