Pillefyr pris

Pillefyr pris – fordele, priser og tilbud på nyt pillefyr

Der er rigtig god grund til at overveje at skifte til et pillefyr, da der kan være store besparelser at opnå, ikke mindst hvad angår det økonomiske, men også hvad angår det miljømæssige.

Afhængig af den varmekilde du benytter dig af i forvejen, kan du spare helt op mod 70% på dine årlige udgifter til varme. Det vil du kunne hvis du benytter dig af elektricitet til din opvarmning, mens du ved at udskifte dit olie- eller gasfyr, kan spare op mod 50-60% på dine årlige udgifter til opvarmning.

Som det kan ses er der gode grunde til at overveje at skifte til et pillefyr, men det kan godt være svært at vide hvilket pillefyr der er det bedste, og hvor man finder de bedste tilbud på et nyt pillefyr.

Vi har derfor udvalgt to gode tilbud på pillefyr, som er to rigtig gode pillefyr at starte ud med. Dertil vil du her på siden finde mere information om pillefyr, herunder om de fordele du opnår, så læs med videre her for at se, om det kunne være en god ide for dig at skifte til et pillefyr.

Pillefyr pris – hvad koster et nyt pillefyr

Der er stor forskel på prisen på et nyt pillefyr, så det er en god ide at undersøge dine ønsker og behov, inden du går på markedet for at købe dit nye pillefyr.

Du bør dog ikke gå for meget på kompromis med prisen, hvis du ønsker dit et pillefyr med kvalitet. Du bør derfor ikke bevæge dig for langt ned under 20.000 kr. for et nyt pillefyr, hvis du gerne vil have det maksimale ud af din opvarmning.

Selvom det kan friste at købe et billigere pillefyr, så vil prisen på sigt alligevel ende med at blive højere. Du opnår nemlig en bedre og mere økonomisk forbrænding af dine træpiller, hvis du har et pillefyr at bedre kvalitet.

Langå Pillefyr

Spar helt op mod 60% på dine årlige udgifter til varme, ved at udskifte dit olie- eller gasfyr med dette Langå Pillefyr. De største fordele i tillæg til de store besparelser du kan opnå inkluderer den lille størrelse, nemme betjening, samt den lave vedligeholdelse og rengøring af pillefyret.

Mere om Langå Pillefyr

Dette pillefyr er et rigtig godt pillefyr at starte ud med, da du får høj kvalitet til en billig pris. Derudover er pillefyret nemt at betjene, hvilket gør det særligt velegnet til dig, der skal bruge et pillefyr for første gang.

Betjeningen foregår via det digitale display på pillefyret, eller via wifi og app på mobil eller tablet. Du kan indstille pillefyret til at tænde og slukke efter behov, hvilket kan være smart hvis du er ude og rejse. Her kan du nemlig indstille pillefyret til at være slukket når du er ude at rejse, og samtidig til at sørge for, at du kommer hjem til at varmt hus.

Som en af de eneste modeller på markedet vil Langå pillefyret komme med en særlig blæser, der holder brændehovedet i pillefyret helt fri for slagger. Der er dermed minimal vedligeholdelse og rengøring forbundet med dette pillefyr.

Specifikationer:

  • Ydelse: 27 kW
  • Virkningsgrad: 91%
  • Opvarmning: 300 m2
  • Brændsel: 6 eller 8 mm. træpiller
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå27 kW91%300 m222.000 kr.Køb

Metrocompact 30

Ønsker du et pillefyr af den højeste kvalitet, så anbefaler vi dette Metrocompact 30 Pillefyr, der ligesom et Langå Pillefyr kan spare dig for helt op mod 60% på dine årlige udgifter til varme, hvis du udskifter dit olie- eller gasfyr med et Metrocompact 30 Pillefyr. Som en stor fordel ved dette pillefyr, kan nævnes den automatisk tilpasning af pillefyrets ydelse.

Mere om Metrocompact 30

I forhold til et Langå Pillefyr får du en forbedret ydelse på op til 30 kW, samt en forbedret virkningsgrad på 92%. Det betyder ganske enkelt, at du både opnår en højere varme, samt et mere økonomisk forbrug af dine træpiller.

Den automatiske tilpasning af pillefyrets ydelse gør dertil, at forbrændingen af træpiller i pillefyret bliver endnu mere økonomisk. Med den automatiske tilpasning kan pillefyret således meget mere præcist, indstillede ydelsen så den helt rette temperatur opnås.

Et pillefyr fra Metrocompact er et såkaldt selvrensende pillefyr, der selv vil rense slagger fri fra brænderen, og dermed sikre minimal vedligeholdelse og rengøring af pillefyret.

Specifikationer:

  • Ydelse: 30 kW
  • Virkningsgrad: 92%
  • Opvarmning: 300 m2
  • Brændsel: 6 eller 8 mm. træpiller
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Metrocompact 3030 kW92%300 m237.551 kr.Køb

Se vores gode udvalg af billige træpiller til dit pillefyr

Her på siden finder du et stort udvalg af billige træpiller til dit pillefyr. For at få gang i dit pillefyr, er det nødvendigt at tilføre brændsel i form af træpiller. Køber du et pillefyr er det derfor nødvendigt også at købe træpiller, og derfor kan du med fordel se vores store og gode udvalg af billige træpiller.

De træpiller du finder her på siden vil være fra de bedste producenter og leverandører, og vil alle være fra enten det danske, svenske eller tyske marked, som de bedste markeder at købe træpiller fra.

Se vores udvalg af træpiller.

Udskift din brændeovn med en pillebrændeovn

Har du en brændeovn i dit hjem kan du i tillæg til dit pillefyr, også gøre brug af dine træpiller ved at udskifte din brændeovn med en pillebrændeovn. En pillebrændeovn er egentlig ikke meget anderledes end en brændeovn i funktion, men har dog nogle mere avancerede egenskaber.

Den helt store fordele ved en pillebrændeovn, er muligheden for den automatiske styring. Den automatiske styring i en pillebrændeovn, gør det muligt at opnå en meget mere stabil og jævn forbrænding.

Samtidig er der et bedre indeklima forbundet med en pillebrændeovn, når der sammenlignes med indeklimaet forbundet med en almindelig brændeovn. Det vil nemlig ikke være nødvendigt at åbne og lukke lugen på en pillebrændeovn, da du blot fylder træpiller på et magasin, hvorefter pillebrændeovnen selv vil tilføre træpiller til forbrænding efter behov.

Her på siden finder du også et udvalg af tilbud på de bedste pillebrændeovne på markedet, som du med fordel kan se nærmere på. Samtidig kan du finde meget mere information om pillebrændeovne, herunder om priser og fordele, så du nemt og hurtigt kan afgøre, om det vil være en fordel for dig at skifte til en pillebrændeovn.

Se mere om pillebrændeovne.