Langå pillefyr

Langå Pillefyr

Langå Pillefyr er blandt de absolut bedste pillefyr på markedet, og her på siden finder du nogle af deres bedste modeller, komplet med information om fordele og priser, så du nemt kan finde frem til det Langå Pillefyr, som passer bedst til dig og dine behov.

Vi har udvalgt tilbud på pillefyr i forskellige prisklasser, og med forskellige fordele, så du kan uden tvivl finde et pillefyr for dig. Du finder vores udvalgte tilbud på Langå Pillefyr lige nedenfor.

Langå Pillefyr 17 kW

I et mindre hus vil dette Langå Pillefyr være meget velegnet, da det ikke kommer med den samme ydelse som de andre Langå Pillefyr her på siden, men som stadig vil yde tilstrækkeligt, til at kunne opvarme mindre huse.

Specifikationer:

 • Ydelse: 17 kW
 • Virkningsgrad: 91%
 • Opvarmer: 200 m2
 • Brændsel: 6 mm. træpiller
 • Vægt: 140 kg
 • Dimensioner: 115 x 44 x 75 cm
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå17 kW91%200 m219.000 kr.Køb

Langå Pillefyr 27 kW

Til opvarmning af lidt større huse anbefaler vi dette Langå Pillefyr. Du får således en større ydelse, sammenlignet med Langå pillefyret ovenfor, men knap så høj en ydelse, når der sammenlignes med de to Langå pillefyr nedenfor.

Specifikationer:

 • Ydelse: 27 kW
 • Virkningsgrad: 91%
 • Opvarmer: 300 m2
 • Brændsel: 6 mm. træpiller
 • Vægt: 185 kg
 • Dimensioner: 115 x 44 x 85 cm
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå27 kW91%300 m222.000 kr.Køb

Langå Pillefyr 34 kW

For endnu højere ydelse skal du gå med dette Langå Pillefyr, der er særligt velegnede til de store huse og boliger på op til 400 m2. Også velegnet til brug i huse og boliger på mindre end 400 m2, men hvor der er et stort varmeforbrug.

Specifikationer:

 • Ydelse: 34 kW
 • Virkningsgrad: 91%
 • Opvarmer: 400 m2
 • Brændsel: 6 mm. træpiller
 • Vægt: 280 kg
 • Dimensioner: 116 x 53,5 x 91
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå34 kW90%400 m230.000 kr.Køb

Langå Pillefyr 47 kW

For den ultimative ydelse fra dit pillefyr skal du vælge dette Langå Pillefyr, der kommer med en ydelse på hele 47 kW. Velegnet til opvarmning af huse og boliger på helt op til 600 m2, eller til mindre huse og boliger med et højt varmeforbrug.

Specifikationer:

 • Ydelse: 47 kW
 • Virkningsgrad: 91%
 • Opvarmer: 600 m2
 • Brændsel: 6 mm. træpiller
 • Vægt: 360 kg
 • Dimensioner: 115 x 65 x 85
MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå47 kW90%600 m235.000 kr.Køb

Hvorfor du bør vælge et pillefyr fra Langå

Med et Langå Pillefyr bliver det nemt at styre og betjene dit pillefyr, enten via det digitale display på pillefyret, eller via wifi og app. Det gør det nemt at styre og betjene dit pillefyr, selv når du er ude af huset, og har brug for at tænde eller slukke dit pillefyr.

En anden stor fordel ved Langå Pillefyr er den særlige blæser, der sørger for at holde brændehovedet fri for slagger. Det betyder at der er minimal vedligeholdelse og rengøring forbundet med Langå Pillefyr, der sammen med den brugervenlige betjening, gør opvarmning med Langå Pillefyr til en nem måde at opvarme dit hus på.

Der er også store økonomiske fordele forbundet med at fyre med et pillefyr, der alt afhængig at den varmekilde du har i forvejen, kan spare dig for rigtig mange penge til varme. Se mere om dette i næste afsnit.

I tillæg til de mange penge du sparer, så er der også store miljømæssige fordele forbundet med, at fyre med træpiller frem for olie og gas. De træpiller der bruges i et pillefyr, er således meget mere klimavenlige, sammenlignet med den olie og gas der forbrændes i olie- og gasfyr.

En af grundene til at træpiller er meget billigere end olie og gas, er ikke mindst at du slipper for at betale CO2-afgift. Træpillerne er stort set CO2-neutrale, da der kun frigives den CO2, der er tilgået træet i træpillerne under væksten.

Spar mange penge ved at skifte til et pillefyr

Har du i forvejen et olie- eller gasfyr er der særligt god økonomisk grund til, at du bør overveje at skifte til et pillefyr. Med et pillefyr er det anslået, at du kan spare helt op mod 50-60% på dine årlige udgifter til varme, sammenlignet med udgiften ved et olie- eller gasfyr.

Besparelserne kan være endnu højere hvis du benytter dig af elektricitet til din opvarmning, men også mindre, hvis du benytter dig af nogle af de andre varmekilder. Uanset hvad vil der dog ofte være god mulighed for, at du kan spare rigtig mange penge på dit varmeforbrug.

Se vores udvalg af billige træpiller

For at kunne få varme fra dit pillefyr, er det nødvendigt at du fylder træpiller på dit pillefyr. Det foregår via pillefyrets magasin, der herefter selv vil stå for, at føre træpillerne op til brændkammeret.

Når du køber et nyt pillefyr skal du derfor samtidig også købe træpiller, og heldigvis for dig, så har vi et godt udvalg af billige træpiller, og med rigtig høj kvalitet, fra danske, svenske og tyske producenter og leverandører.

Se vores udvalg af billige træpiller.

Vi anbefaler en pillebrændeovn til mindre behov

Et pillefyr er bedste egnet til huse og boliger, der som minimum er over 100 m2. Har dit hus eller bolig et mindre areal end dette, så kan der være ide i at overveje, om du er bedre stillet med en pillebrændeovn.

En pillebrændeovn er en erstatning for en almindelig brændeovn, og kan på mange måder ses på, som en slags avanceret udgave af en almindelig brændeovn. Du får således en automatisk styring i din pillebrændeovn, der giver en mere jævn og stabil varme. En pillebrændeovn er ganske enkelt meget nemmere at betjene, sammenlignet med en almindelig brændeovn.

Har du et sommerhus eller et mindre hus eller bolig, eller har du på anden vis et mindre behov for opvarmning, så er en pillebrændeovn altså et godt alternativ til et pillefyr. Omvendt er en pillebrændeovn dog ikke særligt velegnet, hvis du ønsker opvarmning af større huse og boliger.

Her på siden finder du også et udvalg af tilbud på pillebrændeovne, samt meget mere information om fordele, priser og meget andet. Er dit behov til opvarmning derfor ikke så stort, så anbefaler vi at du ser nærmere på vores side med pillebrændeovne.

Se mere om pillebrændeovne.

Tilbud på Langå Pillefyr

MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå17 kW91%200 m219.000 kr.Køb
Langå27 kW91%300 m222.000 kr.Køb
Langå34 kW90%400 m230.000 kr.Køb
Langå47 kW90%600 m235.000 kr.Køb