Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Ved at gennemsøge markedet har vi fundet frem til de bedste tilbud på 8 mm. træpiller på markedet, som du kan bruge til opvarmning i enten dit pillefyr eller i din pillebrændeovn.

Vi har udvalgt de bedste tilbud på 8 mm. træpiller på baggrund af deres kvalitet og pris, og har udvalgt træpiller tilbud fra producenterne Greenwood, Heatlets og German Pellets, der er blandt de bedste producenter og leverandører af 8 mm. træpiller.

Producenterne og træpillerne er fra henholdsvis danske og tyske producenter, der sammen med de svenske, er bredt anerkendt for at være de bedste producenter og leverandører af træpiller. De tilbud på 8 mm. træpiller du finder her på siden, er altså træpiller af den højeste kvalitet, og til meget fordelagtige priser.

Du får udover de gode tilbud på 8 mm. træpiller, også en masse brugbar viden og information om træpiller, hvor vi blandt andet har set nærmere på priser, samt de fordele du kan opnå ved at fyre med træpiller.

Tilbud på 8 mm træpiller

Her får du de bedste tilbud på 8 mm. træpiller på markedet, fra de danske producenter Greenwood og Heatlets, samt fra tyske German Pellets.

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood8 mm896 kg4592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard8 mm900 kg3.498 kr.3,88 kr.Køb
Heatlets Premium8 mm900 kg3.546 kr.3,94 kr.Køb
German Pellets8 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb

Træpille mærker

Vi har udvalgt 8 mm. træpiller tilbud fra de bedste danske mærker fra Greenwood og Heatlets, samt fra det tyske træpille mærke German Pellets.

Vi har udvalgt disse træpille mærker på baggrund af den gode kvalitet, samt de meget fordelagtige priser, som du får på træpiller fra disse træpille mærker.

Træpillerne er fra henholdsvis det danske og tyske marked, og du får dermed træpiller fra lande, der som allerede nævnt er meget anerkendt for kvaliteten på deres træpiller.

Greenwood

Greenwood er en af de bedste og billigste danske producenter af træpiller, og du er dermed sikret træpiller i rigtig god kvalitet, og samtidig til meget lave priser. Greenwod træpiller er dermed oplagt til dig, der gerne vil have billige træpiller med god kvalitet.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,57 kr.
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 8%
 • Askeindhold: 0,5%

Heatlets

Heatlets er en anden dansk producent og leverandør af træpiller, der ligesom Greenwood, tilbyder træpiller til lave priser i god kvalitet. Du finder dog flere slags træpiller fra Heatlets, der kommer i forskellig kvalitet og pris.

Med Heatlets Standard får du Heatlets normale træpiller. Disse træpiller er dem som ligner dem fra Greenwood meget, og hvor du altså får lave priser på dine træpiller.

Dertil kan du også få Heatlets Premium der er en forbedret træpiller, og hvor du får en bedre brændværdi, samt et lavere vand- og askeindhold. Til gengæld er prisen også en smule højere, når der sammenlignes med Heatlets Standard og Greenwood træpiller.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,66 kr.
 • Brændværdi: 4.800 Kcal/kg
 • Vandindhold: 6-8%
 • Askeindhold: 0,39%

German Pellets

German Pellets er som navnet antyder en tysk producent og leverandør af træpiller. Sammen med de danske og svenske træpiller, er de tyske træpiller de bedste på markedet.

Med German Pellets får du derfor også træpiller i rigtig god kvalitet, og som i både priser og fordele, minder meget om de træpiller du får med Greenwood og Heatlets Standard træpiller. Du får derfor billige træpiller i god kvalitet med German Pellets.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,57 kr.
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 7-9%
 • Askeindhold: 0,5%

6 eller 8 mm. træpiller

Det er muligt at få træpiller i enten 6 eller 8 mm. Om du skal vælge den ene eller den anden størrelse, afhænger mere eller mindre udelukkende af, om du benytter dig af et pillefyr eller en pillebrændeovn.

Ved en pillebrændeovn anbefaler vi at du benytter dig af 6 mm. træpiller, da de mindre træpiller går bedre til en pillebrændeovn, der som regel vil være mindre end et pillefyr.

Bruger du til gengæld et pillefyr kan der være fordel i træpiller på 8 mm. Et pillefyr vil nemlig bedre kunne håndtere de større træpiller, sammenlignet med de mindre pillebrændeovne. Det afhænger dog af størrelsen på pillefyret. Du bør derfor altid tjekke hos producenten af dit pillefyr, hvilken størrelse træpiller de anbefaler at bruge.

Se vores udvalg af 6 mm. træpiller.

Du bør købe træpiller i så god kvalitet som muligt

Der er stor forskel på kvaliteten af træpiller, og de forskellige træpiller vil brænde og afgive varme forskelligt fra hinanden. Udgangspunktet er at jo større kvalitet dine træpiller har, jo mere varme vil de afgive, og jo længere brændetid vil de have.

Selvom træpiller i lavere kvalitet som oftest vil være billigere, så er det langt fra ensbetydende med, at de også er de billigste og mest økonomiske på sigt. Den lavere brændetid og varme gør, at du vil have et meget større, og dermed dyrere, forbrug af træpiller.

Derfor kan det mange gange betale sig at købe træpiller i bedre kvalitet, hvor der ikke er tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, og hvor vand- og askeindholdet bør være så lavt som muligt, for at give så god en brændværdi som muligt.

Sådan tjekker du kvaliteten på dine træpiller:

 • Renhed – jo renere indholdet af træ er i dine træpiller, jo højere kvalitet kommer træpillen med. Er der således ikke tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, vil træpillerne have en meget bedre og renere forbrænding.
 • Vandindhold – vandindholdet i dine træpiller er afgørende for, hvor godt dine træpiller vil brænde. Som regel vil vandindholdet være på mellem 6-10%, men det anbefales at du holder dig til et vandindhold på 8% og ned.
 • Askeindhold – askeindholdet er ligesom vandindholdet afgørende for, hvor dine træpiller vil brænde. Askeindholdet bør ikke være over 0,5%, og jo lavere en procent du kan få på dit askeindhold, jo bedre kvalitet er dine træpiller i.
 • Brændværdi – brændværdien fortæller noget om hvor meget varme der genereres, når du fyrer med dine træpiller. Jo højere brændværdien er på dine træpiller, jo mere varme vil du få per kilo. En højere brændværdi er dermed for mange et vigtigt parameter, når det skal afgøres hvor god en træpille er.

Du kan spare mange penge på din varme med et pillefyr

En af de store fordele ved træpiller er den billigere brændsel, når der sammenlignes med olie og gas. Har du derfor et olie- eller gasfyr til opvarmning af dit hus, kan der være rigtig god økonomisk grund til, at du bør udskifte med et pillefyr og træpiller.

Det er anslået at du kan spare helt op mod 50-60% på dine årlige udgifter til varme, hvis du udskifter dit olie- eller gasfyr med et pillefyr, og endnu mere hvis du bruger elektricitet. Vi har et godt udvalg af pillefyr her på siden, hvor du både finder tilbud, priser og information om pillefyr.

Se mere om pillefyr.

Få de bedste tilbud på træpiller 8 mm

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood8 mm896 kg4592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard8 mm900 kg3.498 kr.3,88 kr.Køb
Heatlets Premium8 mm900 kg3.546 kr.3,94 kr.Køb
German Pellets8 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb