Træbriketter tilbud

Træbriketter tilbud

Træbriketter er en mere økonomisk måde at holde gang i din pejs eller brændeovn på, når der sammenlignes med almindelig brænde. Du bør derfor overveje om det ikke også er den bedste løsning for dig, at bruge træbriketter i din pejs eller brændeovn.

Her på siden finder du en masse brugbar information om træbriketter, herunder om priser og fordele, samt de bedste tilbud på træbriketter på markedet. Uanset om du skal bruge træbriketter for hyggens skyld, eller som supplement til varmekilderne i dit hus, så finder du uden tvivl et tilbud på træbriketter der passer til dig.

Vil du derfor gerne vide mere om dine muligheder med træbriketter, herunder om de fordele du opnår, priser, og hvor du får de bedste tilbud på træbriketter, så er du kommet til det helt rette sted.

De bedste træbriketter tilbud

Vi har gennemsøgt markedet og fundet frem til de bedste træbriketter tilbud. Du finder vores udvalgte træbriketter tilbud nedenfor, med tilbud fra flere forskellige producenter og forhandlere.

Du finder både træbriketter der er velegnede til brug for hyggens skyld, men også gode træbriketter tilbud, på træbriketter der velegner sig særligt godt, til at afgive varme og opvarme dit hus.

MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Økobriketter960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb
Lyse RUF960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.695Køb
Øko-Brik960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb
Pini Kay960 kg4.600 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb
Long Life960 kg4.500 Kcal/kgfyr-selv.dk
3.800 kr.Køb
Greenwood960 kg4.600 Kcal/kg10-4.dk5.999 kr.Køb

Træbriketter mærker

Der findes mange forskellige træbriketter mærker du kan vælge mellem, og det kan være svært at finde rundt i et stort marked, og frem til de bedste træbriketter tilbud. Vi har derfor gjort det nemmere for dig, ved at udvælge de bedste træbriketter mærker og tilbud på markedet.

Økobriketter

De billigste træbriketter får du med Økobriketter, hvor du får 960 kg. træbriketter til kun 2.795 kr. Det giver en kilopris på kun 2,91 kr. Der er altså tale om meget billige træbriketter, så er økonomien et vigtigt parameter for dig, så er Økobriketter et godt valg af træbriketter.

I Økobriketter vil der være en vandindhold på omkring 7,5%, hvilket er ganske fint, men derudover med et ret stort askeindhold på 1,4%. Brændværdien er dertil på relativt lave 4.200 Kcal/kg, hvilket ikke mindst skyldes det høje askeindhold.

Du opnår dermed ikke den samme høje varme fra Økobriketter, sammenlignet med de andre tilbud på træbriketter du finder her på siden. Skal du derfor have opvarmet større rum i dit hus, så bør du overveje nogle af de andre træbriketter med en højere brændværdi.

Økobriketter er velegnet til dig der mest af alt bruger træbriketter i brændeovnen for hyggens skyld, og hvor den varme som brændeovnen og træbriketterne afgiver, vil være af mindre betydning. Det er dog ikke ensbetydende med at du ikke får varme, da brændværdien højest vil være 10% lavere på Økobriketter, sammenlignet med de andre træbriketter tilbud her på siden.

Specifikationer:

 • Pris: 2.795 kr. (Kilopris: 2,91 kr.)
 • Brændværdi: 4.200 Kcal/kg
 • Vandindhold: 7,5%
 • Askeindhold: 1,4%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Økobriketter960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb

Lyse RUF

Lyse RUF briketter brænder godt som følge af de lette træsorter, som er brugt under produktionen af Lyse RUF briketter. De er samtidig nemme at tænde op i, og er derfor gode træbriketter til dig, der ønsker en hurtig og nem optænding af dine træbriketter.

Vandindholdet er på respektable 7,5% og med et askeindhold på omkring 1%. Det giver en ganske fin brændværdi på 4.400 Kcal/kg, hvilket er en klar forbedring i forhold til brændværdien, på de træbriketter du får med Økobriketter.

Grundet den højere brændværdi er Lyse RUF bedre egnet til dig, der både ønsker hyggen fra en brændeovn, men som også gerne vil udnytte den varme du får fra brændeovnen. Som følge af den højere brændværdi, er prisen dog også højere på Lyse RUF træbriketter.

Prisen på en palle Lyse RUF træbriketter med 960 kg. træbriketter, vil koste dig 3.795 kr. med en kilopris på 3,95 kr. Du betaler således næsten en krone mere for et kg. Lyse RUF træbriketter, sammenlignet med kiloprisen på Økobriketter, men opnår til gengæld også en klart forbedret brændværdi.

Specifikationer:

 • 3.795 kr. (Kilopris: 3,95 kr.)
 • Brændværdi: 4.400 Kcal/kg
 • Vandindhold: 7,5%
 • Askeindhold: 1%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Lyse RUF960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.695 kr.Køb

Øko-Brik

Øko-Brik træbriketter er ligesom Lyse RUF også lyse og lette træbriketter. Træbriketterne fra Øko-Brik består af restmateriale fra IKEA møbler, og indeholder derfor træ af høj kvalitet. Det lyse og lette træ i Øko-Brik træbriketter gør, at træbriketterne er nemme og hurtige at tænde op med i din brændeovn.

Hvad angår vandindhold, askeindhold og brændværdi, ligner Øko-Brik træbriketterne meget Lyse RUF træbriketter, da du i Øko-Brik træbriketter også får et vandindhold på 7,5%, samt et askeindhold på op til 1%. Det giver også en nogenlunde ens brændværdi på omkring 4.400 Kcal/kg.

Prisen på Øko-Brik træbriketter er den samme som på Lyse RUF, og da begge træbriketter mærker kommer med samme niveau af vandindhold, askeindhold og brændværdi, er valget mellem Øko-Brik og Lyse RUF træbriketter et spørgsmål om smag og behag. Prøv dig frem med begge mærker, og se hvad der virker bedst for dig.

Øko-Brik træbriketter koster 3.795 kr. for 960 kg. til en kilopris på 3,95 kr. Træbriketterne fra Øko-Brik er velegnet til dig, der både ønsker hyggen fra din brændeovn, men som også ønsker at udnytte varmen fra din brændeovn, som et supplement til opvarmningen af dit hus.

Specifikationer:

 • Pris: 3.795 kr. (Kilopris: 3,95 kr.)
 • Brændværdi: 4.400 Kcal/kg
 • Vandindhold: 7,5%
 • Askeindhold: 1%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Øko-Brik960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb

Pini Kay

Pini Kay udmærker sig særligt ved at have en god brændetid og brændværdi. De er derfor særligt velegnede til brug ved opvarmning af dit hus, og til at fyre med natten over. Den gode brændetid skyldes ikke mindst, at træbriketterne fra Pini Kay er rigtig godt sammenpressede, samt den måde hvorpå træbriketterne er designet og opbygget.

Askeindholdet i Pini Kay træbriketter er på lave 0,5%, hvilket er med til at give en forbedret brændværdi. Vandindholdet er dog en anelse højt, men stadig på et fint niveau med 8%. Brændværdien på Pini Kay træbriketter er på gode 4.500 Kcal/kg, hvilket gør dem gode til opvarmning.

Du bør dog være opmærksom på at du får mest ud af dine Pini Kay træbriketter, hvis du lader dem gløde, i stedet for at brænde ved åben ild. Vil du derfor gerne have høje flammer og knitren fra din brændeovn, så bør du ikke vælge Pini Kay træbriketter, da det ikke kan svare sig økonomisk i længden.

Bruger du mestendels dine Pini Kay træbriketter med det formål, at du ønsker varmen fra din brændeovn som et supplement til varmekilderne i dit hus, så er Pini Kay træbriketter dog et rigtig godt valg. Prisen er på 3.355 kr. for 960 kg. til en kilopris på 3,49 kr.

Specifikationer:

 • Pris: 3.355 kr. (Kilopris: 3,49 kr.)
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 8%
 • Askeindhold: 0,5%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Pini Kay960 kg4.600 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb

Long Life

Long Life træbriketter består af sammenpresset fyrre- og løvtræ, hvilket gør Long Life træbriketterne nemme at tænde op i. Det hårdt sammenpressede birketræ i Long Life træbriketterne, samt måden træbriketterne er opbygget på gør, at Long Life træbriketter har en lang brændetid og en god brændværdi.

Vandindholdet i Long Life træbriketter er en anelse højt, da de har et vandindhold på op til 8,8%. Til gengæld har Long Life træbriketterne et meget lavt askeindhold på 0,37%. Det er ikke mindst det lave askeindhold der gør, at Long Life træbriketterne opnår sin gode brændværdi på 4.500 Kcal/kg.

På samme måde som ved Pini Kay træbriketter, får du mest ud af dine Long Life træbriketter, hvis du lader træbriketterne gløde, frem for at brænde ved åben ild. Long lige træbriketterne er derfor ligesom Pini Kay træbriketter, ikke til dig der ønsker høje flammer og knitren fra din brændeovn, da det ikke kan betale sig i længden.

Du opnår de største fordele som Long Life træbriketterne giver, hvis du bruger dem som supplement til andre varmekilde i dit hus, og hvor det er mindre afgørende, om du opnår hyggen fra de store, høje og knitrende flammer i din brændeovn. Prisen er på 3.355 kr. for 960 træbriketter, til en kilopris pris 3,49 kr.

Specifikationer:

 • Pris: 3.355 kr. (Kilopris: 3,49 kr.)
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 8,8%
 • Askeindhold: 0,37%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Long Life960 kg4.500 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb

Greenwood

Greenwood træbriketter er de ultimative træbriketter på markedet, og hvor du får både en lang brændetid og høj brændværdi, samtidig med at kunne brænde dine træbriketter ved åben ild, så du kan opnå hyggen fra de høje og knitrende flammer.

Hvad angår både vandindhold og askeindhold, så er Greenwood træbriketterne de bedste du finder her på siden, og hvor du får et lavt vandindhold på 6%, samt et lavt askeindhold på 0,4%. Det giver en rigtig god brændværdi på hele 4.600 Kcal/kg.

Selve træbriketterne består af sammenpresset fyrre- og birketræ, der gør træbriketterne nemme og hurtige at tænde op i, giver dem en lang forbrændingstid, og giver gode flammer i din brændeovn.

De mange fordele ved Greenwood træbriketterne gør dog også, at de prismæssigt er højere end de andre tilbud på træbriketter her på siden. Prisen på 960 kg. Greenwood træbriketter er på 4.799 kr. til en kilopris på 4,99 kr. Det kan dog være penge rigtig godt givet ud, hvis du ønsker træbriketterne der opfylder alle behov på en gang.

Specifikationer:

 • Pris: 4.799 kr. (Kilopris: 4,99 kr.)
 • Brændværdi: 4.600 Kcal/kg
 • Vandindhold: 6%
 • Askeindhold: 0,4%
 • Svovludledning: 0,01%
MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Greenwood960 kg4.600 Kcal/kg10-4.dk5.999 kr.Køb

Hvilke træbriketter mærker skal du købe

Overordnet er der to grunde til at du benytter dig af en brændeovn; for hyggens skyld og til opvarmning. Om du bruger din brændeovn for hyggens skyld, til opvarmning, eller i en kombination af dem begge, er afgørende for hvilke træbriketter mærker du skal købe.

Skal du blot bruge træbriketter for hyggens skyld, så du kan sidde og nyde flammerne i din brænde i ny og næ, så kan det mange gange være det mest økonomiske at købe billige træbriketter. Her vil der være tale om træbriketter der ikke vil have så god en brændværdi, men som vil være nemme at tænde op med, og hvor du opnår gode flammer i dine træbriketter. Til dette formål anbefaler vi træbriketter fra Økobriketter, Lyse RUF og Øko-Brik.

MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Økobriketter960 kg4.200 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb
Lyse RUF960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.695 kr.Køb
Øko-Brik960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb

Vil du også gerne udnytte den varme en brændeovn giver, så skal du gå efter træbriketter med en højere brændværdi. Disse træbriketter bruges bedst ved at lade dem gløde, og kan derfor sjældent betale sig at brænde ved åben ild. Du mister således lidt af hyggen fra de gode flammer med disse træbriketter, men får til gengæld mere varme ud af din brændeovn. Til dette formål anbefaler vi enten Pini Kay eller Long Life træbriketter.

MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Pini Kay960 kg4.600 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb
Long Life960 kg4.500 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb

Ønsker du træbriketter hvor du både kan brænde ved åben ild og have høje flammer, samtidig med at du opnår en lang brændetid og en høj brændværdi, så anbefaler vi helt klart Greenwood Træbriketter. God til brug ved hygge med høje flammer, og opvarmning ved at lade træbriketterne gløde. Den ultimative træbriket får du fra Greenwood, der har den højeste brændværdi, bedste forbrænding, og som opfylder ethvert ønske og behov.

MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Greenwood960 kg4.600 Kcal/kg10-4.dk5.999 kr.Køb

Køb træbriketter i god kvalitet og få mere ud af dine træbriketter

På trods af en højere umiddelbar udgift til træbriketter af højere kvalitet, så kan det mange gange betale sig i længden, ikke at gå på kompromis med kvaliteten på de træbriketter du bruger.

Er de træbriketter du bruger i for dårlig en kvalitet, vil meget af den varme du ellers ville kunne få ud af din brændeovn gå tabt. Det kan være fordi at træbriketterne smuldrer, og dermed ikke brænder lige så godt, eller fordi der er tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, der forringer træbriketternes evne til at brænde og afgive varme.

Ved at købe dine træbriketter i så høj en kvalitet som muligt, får du i langt de fleste tilfælde, mere ud af de penge du bruger på dine træbriketterne. I tillæg til de penge du vil kunne spare, er der også klimamæssige og vedligeholdelsesmæssige fordele forbundet med, at bruge træbriketter af en højere kvalitet.

Træbriketter der ikke er tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, gør at der udsendes mindre skadelige dampe og røg, hvilket er med til at give et bedre indeklima. Den renere forbrænding du opnår med træbriketter af højere kvalitet, gør derudover at der er mindre rengøring forbundet for forbrændingen.

Vi anbefaler derfor at du altid køber dine træbriketter i så god en kvalitet som muligt, også selvom det ligner at du betaler mere for dine træbriketter ved første øjekast. I længden vil det som sagt oftest kunne betale sig, både hvad angår økonomi, indeklima og vedligeholdelse, at gøre brug af træbriketter i god og høj kvalitet.

Hvad bør du betale for dine træbriketter

Grundet krigen i Ukraine melder flere producenter og leverandører om problemer med forsyninger, hvilket har medført en prisstigning på træbriketter. Det kan derfor være svært at sige noget om, hvad du bør betale for dine træbriketter.

I stedet bør du sammenligne de enkelte tilbud på træbriketter, for at se på hvilke fordele du opnår. På den måde bliver det nemmere for dig at afgøre, hvad der er den bedste pris, og hvad du bør betale for dine træbriketter.

Når du undersøger fordele og priser på de tilbud på træbriketter du finder her på siden, bør du først være opmærksom på dine behov og ønsker. Skal du bruge træbriketterne få gange, og kun for hyggens skyld, kan det være en god ide at gå efter nogle billigere træbriketter.

Skal du derimod bruge dine træbriketter som led i opvarmning af dit hus, og hvor din brændeovn skal være et supplement til andre varmekilder, så bør du gå efter træbriketter med en højere brændværdi. Disse vil, grundet den højere brændværdi, som udgangspunkt være dyrere i prisen, men vil være det mest økonomiske valg på den lange bane.

Undersøg derfor dine behov på forhånd, inden du beslutter dig for at købe dine træbriketter. På den måde sikrer du dig bedst mod, at du får købt de rigtige træbriketter, og ikke mindst at du får dem købt til den rigtige pris.

Spar penge ved at købe træbriketter i større mængder

Der vil som regel være penge at spare hvis du køber større mængder træbriketter af gangen. Det kan slet ikke svare sig at købe træbriketter i sække, medmindre du kun skal bruge træbriketterne få gange.

Jo større mængder du køber ind på en gang, jo større besparelser vil det være muligt at opnå. Vi anbefaler derfor at du som minimum altid køber dine træbriketter i paller, i stedet for at købe dine træbriketter i sække.

En af fordelene ved at købe træbriketter i hele paller er, at du normalvis får fri fragt og gratis levering med i købet. Du slipper altså for selv at skulle hente dine mange træbriketter, da de bliver leveret hjem til dig selv.

Du betaler derfor kun for den rene pris på de træbriketter du køber, samtidig med at du opnår en besparelse på dit køb, ved at købe en større mængde. Du sparer både penge, men også tid og besvær, da du ikke skal ud og hente hverken palle eller sæk med træbriketter. Køber du træbriketter i paller får du levering lige til døren, helt uden meromkostninger.

Tips til levering af dine træbriketter

Vær opmærksom på at når du køber en hel palle træbriketter med levering, at der er tale om træbriketter med en samlet vægt på op mod et ton. Det er utroligt meget, og kræver hårdt arbejde at flytte rundt på selv.

Det kan derfor være en god ide at du på forhånd gør dig tanker om, hvor du gerne vil opbevare dine træbriketter. Dernæst bør du også ligge nogle tanker i, hvordan du vil få dine træbriketter fra det sted de læsses af, og hen til det sted du gerne vil have dem opbevaret.

Som udgangspunkt vil der ske levering til kantstenen. Det vil sige du selv er ansvarlig for, at flytte dine leverede træbriketter fra kantstenen, og hen til det sted hvor dine træbriketter skal opbevares. Dette er også grunden til, at du mange gange vil se brænde i indkørsler, og andre steder tæt på kantstenen.

Det er dog også muligt i mange tilfælde at aftale med fragtmanden, at der skal ske levering til et bestemt sted på matriklen. Det kræver dog i første omgang at fragtmanden har mulighed for, at kunne nå ind til det sted hvor træbriketterne skal leveres.

Derudover skal du også være opmærksom på, at der som regel vil være en merudgift forbundet med denne type særlig levering. Dertil vil det heller ikke altid være muligt. Undersøg derfor på forhånd hvordan dine træbriketter bliver leveret, så du ikke lige pludselig står med en masse hårdt og uforudset arbejde.

Hvad er træbriketter

Træbriketter består af savsmuld og træspåner fra restproduktion i træindustrien, der er presset meget hårdt sammen. Som regel vil træbriketter bestå af fyrretræ, egetræ og bøgetræ, men kan i princippet være sammensat af alle typer træsorter.

Ved at presse materialerne hårdt sammen frigøres der lignin fra træet, der er træet naturlige bindingsmiddel. Den naturlige lignin vil fungerer som bindemidlet i træbriketterne, men kan dog også være tilsat lim under produktionen. Vær opmærksom på dette, da det har indflydelse på træbriketternes evne til at brænde.

Kvaliteten på træbriketter varierer meget, og vil blandt andet afhænge af hvor godt træbriketterne er presset sammen, hvilken træsort der er anvendt, om der er tilsat bindingsmidler eller tilsætningsstoffer, samt niveauet af aske- og vandindhold i træbriketten.

Hvad er fordelen ved træbriketter

Sammenlignet med at fyre med almindelig brænde i din pejs eller brændeovn, så er det to grundlæggende fordele ved at bruge træbriketter i stedet. Dem ser vi nærmere på i det følgende.

Bedre kontrol med forbrændingen

Almindelig brænde vil indeholde mere fugt, samt knaster, bark og harpiks, der er med til at gøre forbrænding af almindelig brænde ujævn, og dermed svær at kontrollere. Træbrikker indeholder brænder mere jævnt end almindeligt brænde, da træbrikkerne er presset hårdt sammen. Det gør det nemmere at kontrollere din forbrænding af træbriketter, sammenlignet med at bruge almindelig brænde.

Lavere vandindhold

Træbriketter har et lavere vandindhold end almindelig brænde, og vil normalvis have et vandindhold på under 8%. Det medvirker at der frigøres mere energi og varme pr. kg. ved træbriketter, end hvad der gør ved almindelig brænde. Det er med til at give en bedre og mere jævn forbrænding.

Hvad kan du bruge træbriketter til

Træbriketter er et direkte alternativ til almindelig brænde, og kan derfor bruges til alle de samme formål. Det være sig i pejsen eller brændeovnen, eller som brænde på et bål. Mulighederne er mange med træbriketter.

Som vi har været inde på andre steder her på siden, så er der gode fordele forbundet med at bruge træbriketter. Det er en billigere form for brænde at fyre, og er samtidig nemmere at kontrollere og opvarme med.

I tillæg til at brænde mere jævnt end almindeligt brænde, vil træbriketter også have en længere brændetid. Du skal dermed ikke putte nyt brænde på lige så ofte med træbriketter, som du skal når du vælger at fyre med almindelig brænde.

Om risikoen ved at bruge træbriketter

Som ved almindelig brænde vil der vil træbriketter også frigøres CO2 under forbrændingen, hvilket gør at der ved fyring med træbriketter stilles krav om, at pejs eller brændeovn skal forbindes til en skorsten eller andet aftræk.

I tillæg dertil vil der ved træbriketter af lavere kvalitet frigøres andre skadelige stoffer, som følge af tilsatte bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, der vil forbrændes under forbrændingen af træbriketterne. Dette er en af flere gode grunde til, at du bør vælge træbriketter i så god en kvalitet som muligt.

Benytter du dig af en pejs kan det være en god ide, at du jævnligt sørger for at få luftet godt ud. Skadelige og giftige stoffer har nemmere ved at trænge ud i dit hus, når du fyrer i en åben pejs.

Du kunne måske have interesse i en pillebrændeovn

Du kan se på en pillebrændeovn som en slags avanceret brændeovn, der ikke mindst har den fordel, at der i en pillebrændeovn er en automatisk proces. Det betyder at en pillebrændeovn selv vil regulerer forbrænding alt efter behov, og alt efter de indstillinger du har sat den til.

Alt du skal gøre er således at fylde pillebrændeovnens magasin op, og så vil pillebrændeovnen selv tilføre brændsel til forbrænding, så snart den mærker en for lav temperatur. På samme måde vil den også slukke, når temperaturen bliver for høj. Samtidig har de fleste pillebrændeovne mulighed for tilkobling til wifi, så pillebrændeovnen nemt kan styres via en app på din mobil eller tablet.

Her på siden har vi et godt udvalg af pillebrændeovne, som du med fordel kan se nærmere på. Samtidig kan du få information om fordelene ved en pillebrændeovn, for at se på om det kunne være en god løsning for dig. Vi har udvalgt et af vores tilbud på en pillebrændeovn nedenfor, som vi mener er en god model at starte ud med.

MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Tonde Langå8 kW88%133 m213.190 kr.Køb

Til opvarmning af hele dit hus anbefaler vi et pillefyr

En pejs eller brændeovn vil sjældent kunne opvarme et helt hus, og specielt ikke i de tilfælde, hvor der er tale om et større hus. Med en pejs eller brændeovn er du således bedst tjent med at bruge varmen, som et supplement til andre varmekilder i dit hus.

Har du et olie- eller gasfyr, eller bruger du elektricitet som varmekilde i dit hus, så anbefaler vi at du ser nærmere på et pillefyr. Et pillefyr er en direkte erstatning for et olie- eller gasfyr, og står for at opvarme både hus og vand.

For at kunne fyre med et pillefyr er det nødvendigt at bruge træpiller, der er et produkt der minder meget om træbriketter. Træpillerne er dog væsentligt mindre i størrelsen, hvilket egner sig bedre til et pillefyr.

Der er klare fordele forbundet med at skifte til et pillefyr, der ikke mindst relaterer sig til de store besparelser du vil opnå. Du kan spare helt op mod 50% på dine udgifter til varme, hvis du udskifter dit olie- eller gasfyr med et pillefyr. Bruger du elektricitet opnår du endnu større besparelser, på helt op mod 70% på dine udgifter til varme.

Derudover er et pillefyr meget mere miljøvenligt sammenlignet med både olie, gas og el. Træpillerne der anvendes til forbrændingen i et pillefyr er CO2-neutrale, og dermed meget bedre for miljø og klima end olie, gas og el.

Vi har her på siden et godt udvalg af tilbud på pillefyr og træpiller du med fordel kan se nærmere på, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at fyre med et pillefyr. Nedenfor har vi udvalgt et godt tilbud på et Langå Pillefyr, som er et pillefyr i rigtig høj kvalitet, og samtidig til en ganske fin pris.

MærkeYdelseVirkningsgradOpvarmningPrisButik
Langå27 kW91%300 m222.000 kr.Køb

Bedste træbriketter tilbud

MærkeVægtBrændværdiForhandlerPrisButik
Økobriketter960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb
Lyse RUF960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.695Køb
Øko-Brik960 kg4.400 Kcal/kgfyr-selv.dk3.899 kr.Køb
Pini Kay960 kg4.600 Kcal/kgfyr-selv.dk3.800 kr.Køb
Long Life960 kg4.500 Kcal/kgfyr-selv.dk
3.800 kr.Køb
Greenwood960 kg4.600 Kcal/kg10-4.dk5.999 kr.Køb