Træpiller 6 mm

Træpiller 6 mm

Vi har gennemsøgt markedet og fundet frem til de bedste tilbud på 6 mm. træpiller, som du kan bruge til at fyre med i din pillebrændeovn eller pillefyr.

Få træpiller fra de bedste producenter af træpiller på markedet, herunder Greenwood, Heatlets, German Pellets og Stora Enso. Producenterne er de bedste producenter af træpiller fra Danmark, Sverige og Tyskland.

Træpiller fra netop de tre land Danmark, Sverige og Tyskland, er bredt anerkendt for at producere de bedste træpiller på markedet. Med de tilbud på 6 mm. træpiller vi har udvalgt her på siden, får du altså træpiller af allerhøjeste kvalitet.

I tillæg til de gode tilbud på 6 mm. træpiller du får her på siden, så får du også en masse brugbar viden og information om træpiller, herunder om priser og fordele.

Tilbud på træpiller 6 mm

Her får du de bedste tilbud på 6 mm. træpiller på markedet, fra de danske producenter Greenwood og Heatlets, samt fra tyske German Pellets og svenske Stora Enso.

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood6 mm896 kg4.592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard6 mm900 kg3.849 kr.4,27 kr.Køb
Heatlets Premium6 mm900 kg3.895 kr.4,32 kr.Køb
German Pellets6 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb
Stora Enso6 mm832 kg2171 kr.2,61 kr.Køb

Træpille mærker

Her på siden finder du tilbud fra de danske producenter af træpiller fra Greenwood og Heatlets, samt fra de tyske og svenske producenter fra henholdsvis German Pellets og Stora Enso.

At disse træpille mærker og deres tilbud på træpiller er blevet udvalgt, skyldes den store kvalitet på de træpiller som disse producenter leverer. Som vi allerede har været inde på, så er træpiller fra det danske, svenske og tyske marked, bredt anerkendt for deres store kvalitet.

Dertil er de træpille mærker vi har udvalgt blandt de bedste træpiller på deres nationale marked, hvilket gør træpillerne du finder her på siden, til nogle af, hvis ikke de bedste, træpiller du kan få på markedet.

Greenwood

Greenwood er en danske producent af træpiller der producerer og leverer billige træpiller, men som samtidig kommer med rigtig stor kvalitet. Er du derfor på udkig efter billige træpiller, så er Greenwood træpiller et rigtig godt bud.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,57 kr.
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 8%
 • Askeindhold: 0,5%

Heatlets

Man kan sige meget af det samme om Heatlets træpiller, som man kan sige om Greenwood træpiller. Med Heatlets Standard træpiller får du således de samme billige træpiller, og med samme gode kvalitet.

Du kan dog også vælge at købe Heatlets Premium træpiller, der er lidt dyrere, men som til gengæld også er i en tilsvarende højere kvalitet. Der er en større brændværdi, og dermed varme, forbundet med Heatlets Premium, sammenlignet med både Heatlets Standard og Greenwood træpiller.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,66 kr.
 • Brændværdi: 4.800 Kcal/kg
 • Vandindhold: 6-8%
 • Askeindhold: 0,39%

German Pellets

German Pellets er billige træpiller med kvalitet, og kan langt hen ad vejen sammenlignes med både Greenwood og Heatlets Standard træpiller. Du får således den nogenlunde samme brændværdi og varme, til nogenlunde de samme priser.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 3,57 kr.
 • Brændværdi: 4.500 Kcal/kg
 • Vandindhold: 7-9%
 • Askeindhold: 0,5%

Stora Enso

Ønsker du det bedste af det bedste af dine træpiller, så skal du gå med svenske Stora Enso. Her får du den højeste brændværdi og varme, af de træpiller tilbud du finder her på siden.

Til gengæld kommer Stora Enso også med den højeste pris, men er, sammen med Heatlets Standard, mere økonomiske i længden, sammenlignet med de andre træpille mærker.

Specifikationer:

 • Pris pr/kg: 4,44 kr.
 • Brændværdi: 4.800 Kcal/kg
 • Vandindhold: 5-7%
 • Askeindhold: 0,3%

Skal du købe 6 eller 8 mm træpiller

Her på siden finder du tilbud på 6 mm. træpiller, men det er også muligt at købe træpiller i 8 mm. Dit valg afhænger mestendels af hvor stor et pillefyr du bruger, eller om du bruger en pillebrændeovn frem for et pillefyr.

De mindre 6 mm. træpiller er nemlig bedre til pillebrændeovn, der som regel er mindre end et pillefyr. De vil også være bedre til de mindre pillefyre, men ved almindelige pillefyr vil forskellen ikke være så stor. Ved de større pillefyr anbefaler vi dog, at du benytter dig af træpiller på 8 mm.

Se vores udvalg af 8 mm. træpiller.

Køb træpiller i god kvalitet og få mere ud af din opvarmning

Når du skal købe træpiller kan det betale sig at købe dine træpiller, i en så god en kvalitet som muligt. Det vil nemlig ofte være det mest økonomiske i længden, da træpiller i højere kvalitet afgiver højere varme, samtidig med at de vil brænde længere.

Du får dermed meget mere ud af træpiller i høj kvalitet, sammenlignet med træpiller i lavere kvalitet. For at købe træpiller i så høj en kvalitet som muligt, så bør du købe dine træpiller på enten det danske, svenske eller tyske marked.

De tilbud du finder her på siden vil da også være træpiller fra netop disse lande, der alle kommer med rigtig høj kvalitet. Så selvom der kan være forskel på priser og kvalitet på de enkelte træpiller tilbud, så vil alle de træpiller du finder her på siden, være træpiller af rigtig høj kvalitet.

Sådan tjekker du kvaliteten på dine træpiller:

 • Renhed – jo renere indholdet af træ er i dine træpiller, jo højere kvalitet kommer træpillen med. Er der således ikke tilsat bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, vil træpillerne have en meget bedre og renere forbrænding.
 • Vandindhold – vandindholdet i dine træpiller er afgørende for, hvor godt dine træpiller vil brænde. Som regel vil vandindholdet være på mellem 6-10%, men det anbefales at du holder dig til et vandindhold på 8% og ned.
 • Askeindhold – askeindholdet er ligesom vandindholdet afgørende for, hvor dine træpiller vil brænde. Askeindholdet bør ikke være over 0,5%, og jo lavere en procent du kan få på dit askeindhold, jo bedre kvalitet er dine træpiller i.
 • Brændværdi – brændværdien fortæller noget om hvor meget varme der genereres, når du fyrer med dine træpiller. Jo højere brændværdien er på dine træpiller, jo mere varme vil du få per kilo. En højere brændværdi er dermed for mange et vigtigt parameter, når det skal afgøres hvor god en træpille er.

Fyr med træpiller og spar mange penge på dine udgifter til varme

Ved at fyre med træpiller i et pillefyr kan du spare mange penge på din varme, da et pillefyr er blandt de mest økonomiske varmekilder på markedet.

Der vil især være forbundet store besparelser med træpiller og pillefyr, hvis du i forvejen bruger en olie eller gas til din opvarmning. Bruger du et olie- eller gasfyr, kan du spare helt op mod 50-60% af dine årlige udgifter til varme.

Her på siden har vi også tilbud på pillefyr, som du med fordel kan se nærmere på. I samme ombæring kan du også få en masse brugbar information om pillefyr, herunder om priser og fordelene ved at gøre brug af et pillefyr.

Se mere om pillefyr.

Få de de bedste tilbud på træpiller 6 mm

MærkeStørrelseVægtPrisPris pr/kgButik
Greenwood6 mm896 kg4.592 kr.5,12 kr.Køb
Heatlets Standard6 mm900 kg3.849 kr.4,27 kr.Køb
Heatlets Premium6 mm900 kg3.895 kr.4,32 kr.Køb
German Pellets6 mm896 kg2.231 kr.2,49 kr.Køb
Stora Enso6 mm832 kg2171 kr.2,61 kr.Køb