Træpillegrill

Træpillegrill

Vi har undersøgt markedet for tilbud på en ny træpillegrill, og har udvalgt hvad vi mener er de tre bedste tilbud til prisen. Vi har udvalgt tilbud på en ny træpillegrill i forskellige prisklasser, så der vil helt sikkert være en træpillegrill for dig.

En træpillegrill er egentlig bare en almindelig grill, der dog anvender træpiller til opvarmning af grillen, i modsatte til mere almindelige grille med kul og gas. Det gør blandt andet en træpillegrill meget mere miljøvenlig.

Dertil sikrer forbrændingen af træpiller i en træpillegrill, at der sker en jævn og stabil opvarmning af din grill. Det gør det meget nemt at tilberede mad i din grill, som under hele madlavningen på din træpillegrill, vil blive udsat for den helt rette temperatur.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med en træpillegrill, herunder om priser og fordele, så bør du læse med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar information, samt tilbud på nogle af de bedste træpillegrille på markedet.

Traeger Ranger

Denne træpillegrill fra Traeger er en fantisktisk træpillegrill til dig, der gerne vil have mulighed for at have din træpillegrill med på tur. Den er således lille og praktisk at transportere rundt, og kan med fordel tages med i sommerhuset, på fisketur og andre udendørs sammenkomster.

Med en Traeger Ranger træpillegrill får du en smart keep-warm funktion, der sikrer at din mad holdes varm indtil servering, og træpillegrillen kan nemt betjenes via det digitale display, hvor du kan indstille temperaturen i 5 graders intervaller.

Træpillegrillen kommer med et integreret stegetermometer der sikrer, at der altid bliver opretholdt den rette temperatur i din mad, samt en smart cook-timer der giver besked, så snart din mad er færdig.

Pilletanken på en Traeger Ranger træpillegrill er på 3,6 kg. Det giver en ganske fin grilltid, før du behøver fylde flere træpiller på pilletanken. Der følger emaljerede riste samt en støbejernsplade med.

Meget velegnet til dig der gerne vil have muligheden for, at kunne tage din træpillegrill med på tur. Dertil kommer den med en rigtig god pris, samt en lille og praktisk størrelse.

Specifikationer:

 • Transportabel
 • Keep-warm funktion
 • Integreret stegetermometer
 • Cook-timer
 • Indstilling af temperatur i 5 graders intervaller
MærkeSmokerWifi/app styringCook timerPrisButik
TraegerNejNejJa4.499 kr.Køb

Weber Smokefire

Denne træpillegrill fra Weber kommer med deres egne træpiller med forskellige aromaer, der kan være med til, at gøre en stor forskel på smagen af den mad du tilbereder i denne træpillegrill, samt flere andre smarte og praktiske funktioner du kan nyde godt af.

Der er mange rigtig gode fordele ved denne træpillegrill, der for det første giver mulighed for, at du kan styre og betjene træpillegrillen via wifi og app, med notifikationer om hvornår der skal ses til maden. Du kan således blive siddende ved bordet, og holde øje med din mad på din mobil eller tablet. Så bliver det ikke nemmere at grille!

En Weber Smokefire kommer derudover med en smart cook-timer, integreret stegetermometer, keep-warm funktion, samt en fantastisk smoker-funktion, der giver mulighed for at tilføje røg til din madlavning, der sammen med de specielle weber-træpiller, kan give en hel fantastisk smag og aroma til din mad.

En stor pilletank med plads til hele 9 kg. træpiller gør, at du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for træpiller i din træpillegrill. Meget velegnet til dig der ønsker en træpillegrill, hvor du har mulighed for at gøre noget ekstra ud af din madlavning.

Specifikationer:

 • Keep-warm funktion
 • Integreret stegetermometer
 • Cook-timer
 • Smoker-funktion
 • Styring via wifi og app
MærkeSmokerWifi/app styringCook timerPrisButik
WeberJaJaJa9.319 kr.Køb

Yoders Smoker

Den ultimative træpillegrill får du med en Yoders Smoker. Træpillegrillen udmærker sig, i tillæg til de mange andre smarte funktioner, særligt ved det store grillareal med grillriste i to niveauer. Sammenholdt med den store pilletank med plads til 10 kg. træpiller gør det, at du er sikret en lang grilltid, med mulighed for at lave store mængder grillmad på en gang.

Du får alle de smarte og praktiske funktioner som i de andre træpillegrille her på siden, herunder keep-warm funktion, integreret stegetermometer, cook-timer, smoker-funktion, samt mulighed for styring af træpillegrillen via wifi og app på mobil eller tablet.

Der er derudover et særligt fokus på temperaturer i denne træpillegrill, hvor en af markedets bedste digitale controllere vil sikre, at der opretholdes en konstant og jævn temperatur i din træpillegrill.

Det er samtidig værd at nævne den keramiske brænder, der står for at antænde og opvarme træpiller og træpillegrillen. Den keramiske brænder tænder op i din træpillegrill på ingen tid, og kan afgive en meget højere temperatur, sammenlignet med de andre træpillegrille her på siden.

Meget velegnet til dig der ønsker det bedste af det bedste, og som ikke vil gå på kompromis med din madlavning. De mange smarte og praktiske funktioner, samt tilbehør i højeste kvalitet, gør at denne træpillegrill er væsentligt dyrere. Det er dog penge der er givet rigtig godt ud!

Specifikationer:

 • Keep-warm funktion
 • Integreret stegetermometer
 • Cook-timer
 • Smoker-funktion
 • Styring via wifi og app
MærkeSmokerWifi/app styringCook timerPrisButik
YodersJaJaJa25.699 kr.Køb

Husk der bruges specielle træpiller i en træpillegrill

Når du skal købe træpiller til din træpillegrill er det vigtigt at huske på, at du ikke kan bruge de samme træpiller, som bruges i et pillefyr eller i en pillebrændeovn. Til madlavning kræves der nemlig specielle typer træpiller.

De træpiller der skal bruges i en træpillegrill, og til madlavning generelt, skal være godkendt af myndigheder til levnedsmiddelsbrug. Du vil altså ikke kunne bruge de almindelige typer af træpiller, da disse vil være for sundhedsskadelige til brug ved madlavning.

Hvorfor du bør vælge en træpillegrill

En træpillegrill er ikke mindst fordelagtig i forhold til, at det er meget nemt at holde en jævn og stabil temperatur i en træpillegrill, hvilket ofte ikke vil være tilfældet ved mere almindelige typer af grille.

Forbrændingen af træpiller i en træpillegrill er en meget jævn og stabil proces, der sikrer at det bliver nemmere at holde den rette temperatur. Det giver en mere optimal tilberedning af din mad, da du sikrer at din mad udsættes for de helt rette temperaturer under madlavningen.

Derudover er forbrændingen af træpiller i en træpillegrill, meget mere klimavenligt sammenlignet med både kul og gas. Du gør altså også en kæmpe forskel for miljøet, ved at vælge en træpillegrill, fremfor en almindelig grill med kul eller gas.