Træpiller tilbud

Skal du fyre med træpiller eller vælge en varmepumpe

Skal du fyre med træpiller eller vælge en varmepumpe, er et godt spørgsmål at stille sig selv, når det kommer til valg af ny varmekilde. Både træpiller og varmepumper kommer med store økonomiske og miljømæssige fordele.

Derfor er det interessant at se på om du får de største fordele med træpiller, eller om det vil være den bedre løsning med en varmepumpe. Så skal du fyre med træpiller eller vælge en varmepumpe? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

De største økonomiske fordele får du med en varmepumpe

Der er som sagt store økonomiske fordele forbundet med både træpiller og varmepumper. Med træpiller og et pillefyr kan du spare op mod 50-60%, hvis du i forvejen bruger enten olie eller gas til opvarmningen af dit hus.

Med en varmepumpe er fordelene dog endnu større, da du kan spare helt op mod 60-70% på dine varmeregninger. En varmepumpe er altså et mere økonomisk alternativ, selv når der sammenlignes med andre økonomiske varmekilder som træpiller i et pillefyr.

Er det økonomiske aspekt derfor det vigtigste for dig, når det kommer til dit valg af ny varmekilde til opvarmningen af dit hus, så er den bedste løsning en varmepumpe, som kommer med de størst mulige besparelser på dine varmeregninger.

En varmepumpe har det bedste klimaaftryk

En anden stor fordel ved både træpiller og varmepumper er det klimamæssige, som for begges varmekilders vedkommende, har et rigtig godt klimaaftryk. Det bedste klimaaftryk får du med en varmepumpe.

Ved træpiller forbrændes der træ som vil udlede Co2, omend det er på en lille skala, sammenlignet med den Co2 der udledes ved olie eller gas. Med en varmepumpe udnytter du derimod den varme luft omkring huset, og vil derfor slet ikke udlede noget Co2.

Det gør en varmepumpe til både den mest økonomiske varmekilde, samtidig med at være den mest klimavenlige varmekilde, når der sammenlignes med træpiller. Eneste minus er den lidt større indledende investering, der dog hurtigt er tjent hjem igen, som følge af de større besparelser du opnår med en varmepumpe. Vi anbefaler derfor at du vælger en varmepumpe, som den næste varmekilde til dit hus.

Du finder det bedste udvalg af varmepumpe hos LJ Montage. Se LJ Montages udvalg af varmepumper ved at klikke her. Hos LJ Montage får du altid høj kvalitet, og dertil hjælp til montering og installering af din varmepumpe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *