Træpiller 6 mm

Spar penge på opvarmning med træpiller

Du kan spare mange penge på opvarmning med træpiller, og som særligt kan være store besparelser, hvis du i forvejen gør brug af olie, gas eller el til din opvarmning. Du bør derfor kraftigt overveje dine muligheder for, at skifte til opvarmning med træpiller, for at spare mange penge på dine årlige varmeregninger.

I tillæg til de gode og store besparelser det er muligt at opnå ved opvarmning med træpiller, er der også andre gode fordele, som du vil opnå ved at gøre brug af træpiller til din opvarmning. Træpiller kommer således også med store miljømæssige fordele, og er samtidig en nem og praktisk måde, at varme dit hus eller bolig op på.

Vil du gerne vide mere om de gode fordele ved opvarmning med træpiller, så bør du læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på de gode økonomiske, miljømæssige og praktiske fordele ved træpiller.

Store økonomiske fordele ved opvarmning med træpiller

Afhængig af hvilken opvarmning du i forvejen kommer fra, kan du spare helt op mod 60-70% på dine årlige varmeregninger. Det gælder i de tilfælde hvor, du kommer fra opvarmning med enten olie, gas eller el.

Opvarmning med træpiller er blandt de mest økonomiske måder, hvorpå du kan opvarme dit hus eller bolig. De økonomiske fordele er nærmest identiske, i forhold til de besparelser du vil opnå med fjernvarme eller varmepumper.

Gør en forskel for miljøet ved opvarmning med træpiller

I tillæg til de store økonomiske fordele ved opvarmning med træpiller, så vil du også være med til, at gøre en stor forskel for miljøet. Er miljø og klima også en vigtig faktor for dig i din hverdag, så er opvarmning med træpiller det oplagte valg.

Træpiller udleder stort set ingen Co2 ved forbrænding, og anses dermed for at være mere eller mindre Co2-neutrale. Træpiller er altså meget bedre for miljøet, sammenlignet med olie og gas.

Store praktiske fordele ved opvarmning med træpiller

Både pillefyr og pilleovne er meget nemme at betjene, og kan ved hjælp af fjernstyring, betjenes selv når du er ude af huset. Det er smart og praktisk hvis du eksempelvis har været på ferie, og gerne vil vende hjem til et varmt hus.

På samme måde gælder det hvis du gerne vil en tur i sommerhuset, hvor du på forhånd kan tænde for varmen i dit sommerhus inden du tager afsted. På den måde kommer du op til at varmt og behageligt sommerhus.

Hæng redskab og udstyr op tæt ved pillefyr eller pilleovn

Det redskab eller udstyr der skal bruges i forbindelse med opvarmningen med træpiller, bør du have så tæt på det sted hvor dit pillefyr eller pilleovn står placeret. Det gør det nemt og praktisk at betjene pillefyret eller pilleovnen, da du altid har alt hvad du skal bruge lige i nærheden.

Du kan med fordel hænge redskab og udstyr du skal bruge op på et magnetbånd, som du kan montere ved siden af dit pillefyr eller pilleovn. På et magnetbånd vil det være nemt at tage det redskab eller udstyr ned du skal bruge, og hænge op igen efter brug. Et magnetbånd er altså praktisk, når du skal gøre brug af dit pillefyr eller pilleovn.

http://larko.dk/ finder du et stort udvalg af magnetbånd, som du kan hænge diverse redskab og udstyr op i. Du finder også en masse andet brugbart udstyr på larko.dk, som kan gøre en stor forskel i din hverdag. Både magnetbånd, men også alt lige fra kontorartikler, og meget andet med magneter. Hop ind på larko.dk og se det gode udvalg af magneter og produkter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *